Diensten

Onze stichting Healthcare in Georgia heeft als doel mensen informeren betreffende de mogelijkheden die bacteriofagen therapie te bieden heeft.

Onze partner Why Me Tbilisi is aanbieder van gezondheidsreizen met als bestemming Georgië. Why Me Tbilisi biedt diversen reis en accommodatie mogelijkheden, samen kijken zij met u welke het beste aansluit bij uw wensen en budget. Van verblijf in een guesthouse of hostel tot het beste 5* hotel van Tbilisi, het doel is het verzorgen van een zorgreis welke volledig bij u past.

Why Me Tbilisi biedt de volgende zorgreis oplossingen:

Accommodatie

Why Me Tbilisi werkt met diverse door ons gecontroleerde en geselecteerde accommodatie's voorzien van alle gemakken, gericht op uw specifieke wensen. Why Me Tbilisi is in bezit van een eigen accommodatie. Ook accommodatie's uitgerust voor minder valide personen behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie betreffende de mogelijkheden en prijzen.

Vervoer in Georgië

Indien gewenst verzorgt Why Me Tbilisi uw vervoer. De privé chauffeur is de taal die u spreekt altijd machtig. Er wordt voorzien in comfortabel en veilig vervoer tussen het vliegveld en uw accommodatie, het vervoer van en naar uw medische dienstverleners en tijdens uw excursies.

Medische afspraken

Why Me Tbilisi begeleidt u waar nodig bij de gemaakte medische afspraken. Zij zorgen ervoor dat u zich enkel op uw herstel hoeft te richten voor en tijdens de zorg reis.

Excursies

Tbilisi, de hoofdstad van Georgië, is een prachtige stad om te bezoeken. Why Me Tbilisi biedt rondleidingen en excursies aan in Georgië gericht op uw interesse's zodat u zich in uw vrije tijd niet hoeft te vervelen.

Vertaling

De begeleiding van Why Me Tbilisi spreekt Georgisch, Nederlands, Engels en Duits. Uw begeleider zal zorgen voor de gewenste vertaling tijdens uw verblijf.


Afspraken vastleggen

Indien u akkoord gaat met de offerte van onze partner Why Me Tbilisi dan legt onze partner de gemaakte afspraken vast in een contract, dat hun verplicht de afgesproken diensten en mogelijke opties te realiseren voor de afgesproken prijs. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.