Bacteriofagen Reis Georgië

Indien u interesse heeft om naar Georgië te reizen voor een bacteriofagen behandeling, vragen wij u om contact met Why Me Tbilisi op te nemen.

De bacterie bepaalt het behandelplan, op de eerste afspraak in het Phage Therapy Center wordt definitief bepaald welke bacterie bij u voor problemen zorgt en wordt er een specifieke bacteriofaag geselecteerd door middel van een kweek in het laboratorium. Dit kan enkele dagen duren.
Het Eliava instituut beschikt over een bibliotheek van meer dan 2000 fagen. Het kan desalniettemin voorkomen dat er een nieuwe bacteriofaag geprepareerd moet worden. Vervolgens wordt de behandeling gestart onder begeleiding van een gespecialiseerde arts. U verblijft normaal gesproken tot ongeveer 14 dagen in Tbilisi. Desnoods krijgt u nog medicatie mee naar huis.

De medische kosten van een bacteriofagen behandeling betaald u rechtstreeks aan het Phage Therapy Center. Neem contact op voor meer informatie betreffende de bacteriofagen behandeling en bijbehorende prijzen.

Bovenop de behandelings kosten komen nog reis en verblijfskosten. Holiday in Georgia voorziet in maatwerk oplossingen gericht op uw specifieke wensen, neem contact op voor meer informatie.

In veel gevallen is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een behandeling in Wroclaw, Polen, hiervoor moet voldaan worden aan de voorwaarden van artikel 37 van het Helsinki verdrag. Wij bieden geen ondersteuning aan in Polen.

Stichting Healthcare in Georgia heeft als doelstelling het ondersteunen van mensen welke voor een behandeling willen reizen vanuit België naar Tbilisi, Georgië.

Georgië, het ondekken waard!

Georgië is Europees georiënteerd en is gelegen op de grens van de continenten Europa en Azië. Georgiërs zien toeristen als een geschenk van God.

Georgië is veilig, het toerisme is opkomend en de bevolking is zeer gastvrij. Het is gelegen tussen Rusland, Turkije, Armenië en Azerbeidzjan. Georgië heeft verder een kustgebied aan de Zwarte Zee en ligt aan de overkant van het bekende Sunny Beach, Bulgarije. Je vindt er een vriendelijke bevolking, ongerepte en uitgestrekte natuur, eeuwenoude ruïnes ver weggestopt in bergtoppen en een rijke eet & wijncultuur. De oudste wijn ter wereld is afkomstig uit Georgië!