Tandarts reizen

Bespaar 50% tot 70% op uw tandartskosten, ga voor behandeling naar Georgië !

De kosten van een tandarts behandeling en de wachttijden voor behandeling zijn in België en Nederland erg hoog. Een reden voor velen om verder te kijken naar de mogelijkheden in het buitenland. Georgië is een land waar de kwaliteit van de tandheelkunde hoog is, maar de prijs veel lager. Er zijn geen wachttijden en uitgebreide tandheelkundige behandelingen kunnen in één week tot 10 dagen uitgevoerd worden. De drempel om naar het buitenland te gaan voor een behandeling ligt redelijk hoog, een ander land, vreemde taal, de kwaliteit van de zorg, de garantie... Wij begrijpen dat de hele organisatie voor u vaak niet te overzien is als u alles zelf moet regelen. Die zorgen neemt onze partner Why Me Tbilisi u graag uit handen met hun kwalitatieve maatwerk oplossingen.

Neem contact met op indien u van plan bent om naar Georgië te reizen voor een tandartsbehandeling. Why Me Tbilisi is gespecialiseerd in zorgreizen naar Georgië.

Georgië, het ondekken waard!

Georgië is Europees georiënteerd en is gelegen op de grens van de continenten Europa en Azië. Georgiërs zien toeristen als een geschenk van God. Lees meer op de pagina Georgië van Why Me Tbilisi

Georgië is veilig, het toerisme is opkomend en de bevolking is zeer gastvrij. Het is gelegen tussen Rusland, Turkije, Armenië en Azerbeidzjan. Georgië heeft verder een kustgebied aan de Zwarte Zee en ligt aan de overkant van het bekende Sunny Beach, Bulgarije. Je vindt er een vriendelijke bevolking, ongerepte en uitgestrekte natuur, eeuwenoude ruïnes ver weggestopt in bergtoppen en een rijke eet & wijncultuur. De oudste wijn ter wereld is afkomstig uit Georgië!